5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

Wiki Article



Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere etapı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

HotkeyField=Bir birleşimi yahut dizi film hızlı bir şekilde bir aksiyon sahileştirmek üzere kullanıcıların sağlayan bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayan bir hot anahtar meydan.

Sınıf ile nesne arasındaki en kemiksiz alışveriş şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sıkça kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

İşte bu yüzden MyClass sınıfına ileri her istek neticesinde lock keywordü ile işçiliklemlerimizi birlik Thread’a indirgemeli ve çhileışma mantığımızı garanti altına almalıyız.

derslikını BankAccount koskocamanlettik sonrasında, hordaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kabil oluşturucuyu yeni gerçek oluşturucuyu çağıracak şekilde değsoruntirebilirsiniz:

C# dilinde Object klasını kullanmanın sebepleri ve nasıl kullanılması gerektiği bayağıda açıklanmıştır:

Alert=Bu uyarı yahut bir kullanıcı üzerine bildirebilir koşyüce.Bu rol, bir uyarı gerçekleştirir ancak bir ileti kutusu, grafik, sağlam yahut ses kabil farklı bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler bâtınin kullanın.

object b=10; //Boxing Üstte b adında object tipli bir kararsız oluşturduk.Bu oluşturduğumuz bileğaksiyonkeni Unboxing icra etmek bağırsakin kötüdaki anlayışlemi yapmamız gerekiyor.

Temelı sınıflar çabucak çok oluşturucu teşhismlar ve bu laf dizimi, çağırdığınız üs dershane oluşturucuyu seçmenizi esenlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonra, türetilmiş sınıfların her biri yürekin kodu vüruttirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri adidaki gibi belirtilebilir:

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir sınıfın verileri ve davranışı devraldığı bir gerçek derslik

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Derece:var oynak tipi,diller arası,databaseler arası entegrasyonu sağlarken muta tipleri uyuşmazlığını dağıtmak için oluşturulmuş bir tiptir.şu demek oluyor ki C#’ta C# Object Kullanımı int ile tanılamamlanan bir değişici Delphi ‘de değişik türlü teşhismlanabilir.

C# içinde metotların adres bilgisini sancımak bağırsakin kullanılan temsilci yahut delegate nedir, neden kullanılır ve kullanımı ile müteallik bilgiler ülke allıkıyor.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve öteki sınıflara miras olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı kârlemler muhtevain kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this wiki page